St. Pauli seiret med innhopp for Reginussen

0
603

Tore Reginussen skiftet ut norsk fotball – med en overgang til 2. Bundesliga. Fredag fikk 34-åringen sin debut – for St. Pauli da han kom inn i det 94 minuttet og var bidro sterkt til 2-1 seieren over Sandhausen i Zweite Bundesliga.

Re-debuten i Bundesliga

Bare 11 år etter han debuterte for Schalke 04 i 1. Bundesliga med 18 minutter, fikk Tore sin redebut i den tyske neste beste divisjonen og i kampen for St. Pauli.

– Vi er veldig fornøyd med denne seieren, vi hadde håpet det skulle snu . og det var den perfekte kampen for oss, sa Timo Schulz.

Men finnmarkingen startet på benken for nord-tyskerne, men ble byttet inn for spissen Omar Marmoush da hjemmelaget skulle tette igjen i sluttminuttene. Gjennom resten av ordinær tid og seks tilleggsminutter bidro til å frede målet og berge alle poengene.

Drømmestart på andre omgangen

Det var riktignok målløs ut i ett kvarter ut i andre omgangen, da bestemte Daniel Kyeresh seg for å banke ballen i målet bak Stefanos Kapino og ga hjemmelaget ledelsen 1-0.

Vertene best ut

Det skulle riktignok ikke gå altfor langt tid, før hjemmelaget doblet ledelsen ved Guido Burgstaller på et styreskudd fra Kyeresh, men så skulle Kevin Behrens skape ny spenning i kampen med sin redusering etter hjørnespark i det 74. minutt. Det var riktignok et ekstremt hissig bortelag, som åpnet kampen friskt og det kunne allerede, etter tre minutter stått 0-1 til Sandhausen.

Men langskuddet Janik Bachmann strøk like utenfor stolpen. Utover i oppgjøret, overtok hjemmelaget fullstendig – nærmest før pause var hjemmelaget ved Guido Burgstaller, men headingen hans sneiet tverrliggeren.

Med seieren tok St. Pauli et steg bort fra bunnstriden. Ned til Sandhausen på kvalifiseringsplass er det nå fire poeng.