Keepertabbe sørget for seier til Tyskland

0
553

Tyskland er fremdeles toer etter 2-1-seier over Ukraina lørdag, samtidig som Spania beholder førsteplassen etter en 1-0 seier over Sveits.

Tyskland måtte nøye seg med uavgjort mot både Spania og Sveits i september, men mot Ukraina kom endelig den første seieren i gruppen for de hvitkledde. Ukrainas keeper Georgiy Bushchan markerte seg på godt og vondt med både kjemperedninger og kjempetabbe.

LES:Bayer München bekrefter signeringen av midtbanespiller fra La Liga
Spania og Tyskland seiler ikke uventet opp som favoritter til å ta seg videre til sluttspillet, mens Ukraina og Sveits ser ut til å måtte kjempe mot nedrykk til B-divisjonen med tre kamper igjen å spille om.

Keepertabbe

I Ukraina burde Serge Gnabry gitt Tyskland ledelsen allerede etter fem minutter, men ble stoppet av en kjemperedning av Bushchan.

Den ukrainske keeperen hadde ingen sjans til å hindre Matthias Ginter fra å likevel gi Tyskland 1-0 etter 20 minutter, men må ta stor skyld for baklengsmålet da ledelsen ble økt til 2-0 like etter pause.

Da keeperen skulle plukke ned et innlegg, glapp han ballen. Den endte dermed på hodet til Leon Goretzka og i mål.

Det ble ny spenning i kampen da Niklas Süle forårsaket straffespark for Ukraina, som Ruslan Malinovskyi tok godt vare på. Mot slutten var Tyskland likevel nærmere 3-1 enn Ukraina var nær utligning.

LES: Kommentar: Nå har dere sjansen til opprykk, grip den!