Jarstein fikk ikke spille-kampen, så laget gikk på en smell

0
784
Rune Jarstein var på benken i tapet mot Eintracht Frankfurt. Foto: Hertha Berlin @twitter

Etter den flotte seriestarten for Hertha Berlin. Gikk Hertha Berlin på et 1-3 tap på hjemme for Eintracht Frankfurt.

André Silva (straffe), Bas Dost og Sebastian Rode overlistet Alexander Schwolow da Eintracht Frankfurt hentet med seg tre poeng hjem fra hovedstadsbesøket.

Hertha Berlin fikk en utmerket start på Bundesliga-sesongen sist helg ved å beseire Werder Bremen 4-1, og de skulle prøve å bygge videre på det da Eintracht Frankfurt kom på besøk til Olympiastadion i Berlin. For gjesten klarte de riktignok bare 1-1 for nyopprykkede Arminia Bielefeld i sesongåpningen. Noe som var veldig overraskende.

Jarstein på benken

Schwolow, som ble hentet fra Freiburg i sommer, er blitt foretrukket i Hertha-målet i alle de tre tellende kampene så langt, og han har nå sluppet inn ni mål. Etter katastrofedebuten med 4-5-tap mot Eintracht Braunschweig i cupen er det blitt en 4-1-seier og et 1-3-tap i serien.

Les: United med et siste bud på stortalentet

– I dag var vi rett og slett ikke gode nok sier, Jarstein i en SMS til Sporten.com.

Silva satte inn ledermålet fra 11-metersmerket i det 30. minutt etter at han selv ble felt av Dedryck Boyata. Seks minutter senere vant Dost en hodeduell med Boyata og nikket et frispark fra Daichi Kamada i mål. Rode fastsatte resultatet i det 70. minutt på innlegg fra Kamada.

LES: Luis Suarez med tidenes entre

Etter å ha scoret fire ganger i hver av sine to første kamper var Hertha-laget offensivt tannløst i fredagens kamp. Trøstemålet kom i form av et selvmål av Martin Hinteregger et snaut kvarter før slutt.

LES: Thomas Sandgaard har kjøpt Charlton