Hoffenheim overrasket alle

0
563
Bayern München holdt lekestue på eget gress. Foto: Wikimedia

Med Robert Lewandowski på benken for Bayern München gikk Hoffenheim offensivt til verks og overrumplet den regjerende mesteren. Hoffenheim vant til slutt 4-1.

Det var langt fra ufortjent da Hoffenheim tok ledelsen etter et drøyt kvarters spill. En godt slått corner av Dennis Geiger traff pannebrasken til Ermin Bicakcic, som stanget inn 1-0.

Svakt forsvarsspill

Sju minutter senere la Munas Dabbur på til 2-0 da han enkelt chippet ballen over Manuel Neuer i Bayern-buret og i mål etter at høyreback Benjamin Pavard på uheldig vis taklet ballen gjennom til Hoffenheims israelske spiss.

Førende i andre omgang

Joshua Kimmich reduserte for Bayen med et flott skudd etter 35 minutter, men alt handlet om Hoffenheim søndag. Hjemmelaget fortsatte å presse på i 2. omgang, men en god Neuer holdt Bayern inne i kampen. Lewandowski kom inn like før timen var spilt, men det var Hoffenheim som skulle score igjen da Andrej Kramaric la på til 3-1.

Samme mann kunne score sitt annet mål for dagen på straffespark på overtid. Han satte ballen sikkert i mål og fullførte nedsablingen. Håvard Nordtveit var ikke med for Hoffenheim. Han er ute med en skade i foten. Bayern ble rett og slett smågutter i denne kampen. Nå øker presset på Hansi Flick, som ikke kan godta ett slik tap.